Molnár és Molnár Kft.

Bemutatkozás

Az alábbiakban egy rövid cégismertető keretében szeretnénk bemutatni cégünket.

Társaságunknak jelentős múltja van a kivitelező építőiparban. Tevékenységemet 1979-ben egyéni vállalkozóként kezdtem, 1991-ben építőipari betéti társaságot alapítottam. 1997-ben Korlátolt Felelősségű Társasággá alakultunk.

A több mint 30 éves gyakorlatunkkal, valamint az építőipar területén – lakossági-, közületi-, ipari- és mezőgazdasági létesítményeknél egyaránt – magas- és mély építésben szerzett tapasztalatainkkal garantáljuk a színvonalas minőségi és összehangolt munkát.

Vállalkozásunk szakmai – mind elméleti-, mind gyakorlati - hátterét több évtizedes tapasztalattal és megfelelő jogosultsággal rendelkező szakembergárda biztosítja.

 

A munkáink döntő részét kitevő generálkivitelezésen túl részmunkák elvégzésére is vállalkozunk. Tevékenységi körünk kiterjed földmunkavégzésre, magas- és mélyépítésre egyaránt.​

Az utóbbi időben jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre a gépesítés és a műszaki feltételek fejlesztése terén. Valamennyi, az építőiparban szükséges alapvető géppel, szerszámmal, állványzattal rendelkezünk. Szükség esetén minden egyéb eszköz beszerzéséről gondoskodunk.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük-, szélesítjük ismereteinket az építőiparban alkalmazott új technológiák terén, azok gyakorlati felhasználása révén is.

Iroda

2509 Esztergom-kertváros
Damjanich u. 29.

       Telefon: +36 33 403 856

  Cégvezető: +36 20 953 77 16

Irodavezető: +36 20 559 80 78